محل تبلیغات شما
    

 


                                                                                               

 

مقدمه

 

اول از همه بگیم که کودکان مبتلا به اختلال نقصتوجه و بیش فعالی چه مشخصاتی دارند؟؟؟

 

دوران کودکی تو بچه هایی که این مشکل رو دارند پراز خرابکاری و شیطنت های پرخطر و بازیهای خطرناکیه که اطرافیان رو به شدت به زحمتمی اندازه. این بچها آروم و قرار ندارن و مدام در حال وول خوردنن . از صبح تا شببی وقفه در حال حرکتن و نمیتونن یه جا ساکت بمونن .

این بچه ها رو برای لحظه ای نمیشه تنها گذاشتچون به راحتی میتونن به خودشون آسیب بزنن یا به راحتی میتونن اطرافیانشون رو بهستوه بیارن به همین دلیل احتمال تنبیه شدن تو این بچها خیلی زیاده . تقریبا خیلیاز دیدن چنین کودکانی استقبال نمیشه و دیدنشون مثل تجربه زله س .

ویژگی بعدی این بچها اینه که تو کارهایی کهنیازه حواسشون رو جمع کنن تا یه چیزه جدیدی رو یاد بگیرند که خیلی باهاش حالنمیکنن به سرعت برق و باد کلافه میشن و حوصلشون سر میره و تمرکز ندارن, واسه همیناین بچه ها براشون درس و کتاب مثل جهنم میمونه و معلما از دستشون شکارن .

این بچه ها خیلی حواس پرت ان و مدام وسایلشون روگم میکنن و تو مدرسه جا میزارن . برنامه ریزی کارا واسه شون تقریبا غیرممکنه ووالدینشون باید دائما بهشون بگن که اول کدوم کارشو انجام بده و

شیطنتای عجیب و غریب و پرخاشگری و سر به هوابودن باعث میشه که کادر مدرسه هم حس خوبی به این بچه ها نداشته باشن و اونا روتنبیه یا طرد کنن . همکلاسی های نرمالشون هم بالطبع خیلی دوست ندارن با اینا رفاقتکنن.

برچسب بچه بد, احمق یا بیشعور یواش یواش روشونمیمونه . سنشون که بالاتر میره این بچه ها هم بخاطر عدم تمرکزشون و هم بخاطر عدمتحمل موقعیت های آموزشی , مدرسه رو میپیچونن و سر از کلوب و جاهای دیگه در میارن وخیلی احتمال مصرف سیگار , مواد و الکل تو سن پایین این بچه ها رو تهدید میکنه .خیلی از بچه هایی که به ویدیو گیم معتادن اکثرا بچه هایی هستن که این مشکل رو دارن.

حالا تصور کنین که این بچه ها بزرگتر که میشن باچه معضلاتی رو برو میشن؟ نه تونستن درس و حسابی بخونن , نه مهارتی یاد گرفتن , کلیخاطره  مزخرف هم از مدرسه تو ذهنشونه وخانواده هم همش پیشرفت بقیه رو تو سرشون زده و تو تحقیرشون هیچ مضایقه ای نشده !

اعتماد به نفس داغون و سرخوردگی حاصل اززندگیشونه ! بخت برگشته ها حتی خودشونم نمیدونن دردشون چیه ! حتی خیلی وقتانمیدونن اسم بیماریشون چیه . بالطبع درمانی هم براش جستجو نمیکنن اینارو این کههمچنان مشکل تمرکز کردن وجود داره و.

پس ما به والدین آگاه نیاز داریم .

یه راهکار خوب برای این مشکل ورزش کردنه . بلهورزش .

 

 

 

طبق مطالعات انجامشده در دانشگاه جورجیا، ورزش حتی به میزان کم می‌تواند باعث کاهش اختلال کم‌توجهی وبیش فعالی در بیماران ADHD شود.

 

 

بچه های بیش فعالبیشتر از بچه هایی که بیش فعال نیستند از ورزش سود می برند.زیرا تلاش آنها را کاهشمی دهد و می توانند حرکات خود را کنترل کنند،البته نباید انتظار داشت که ورزش خیلیسریع نتیجه بدهد.میزان تغییرات به کثرت،بقاء و تکرار ورزش بستگی دارد.

 

تحقیقاتی روی بچههای بیش فعال سنین بین  5 تا 12 سال ،که در5 روز هفته ،40 دقیقه ورزش فشرده انجام می دادند ،صورت گرفت. نتایج جالب توجه  بود، رفتار این بچه ها در طول 6 هفته بهبود پیداکرده بود!این مطالعات این مفهوم را می رساند که فعالیت زیاد انرژی اضافه را خارج ساختهو آنها کمتر اذیت می شوند.

 

 

 

بررسی‌ها نشان دادهاست که انجام ورزش تاثیرات فیزیولوژیکی بر بدن دارد که نشانه‌های بیماری بیش فعالیرا کاهش می‌دهد.

 

بیماران بیش فعالمشکلاتی از جمله عصبانیت با انرژی کم، کارآیی کم و انگیزه پایین دارند.

 

ورزش روشی برای کاهشاسترس و بهبود بخشیدن روحیه است بنابراین ورزش این پتانسیل را دارد که به افراد مبتلابه بیش فعال کمک کند.

 

محققان دریافتند درصورتی که افراد مبتلا به بیش فعالی ورزش کنند بعد از ورزش احساس انرژی بیشتری برایانجام کارهای خود می‌کنند. آنها با ورزش احساس سردرگمی کمتری دارند و انگیزه بیشتریپیدا می‌کنند.

 

بچه ها از اینکه درکلاس می نشینند زجز می کشند. آنها باید به نوعی انرژی خود را تخلیه کنند دویدن قبلاز شروع کلاس 5 بار در حیاط مدرسه  ایده بسیارخوبیست، در کل برنامه ی آنها باید شامل فعالیت هایی باشد که روی عضلات بدن آنها تاثیربگذارد مثل:پریدن. انرژی‌ اضافه‌ این‌ كودكان‌ باید از طریق‌ فعالیت‌های‌ مثبت، ازجمله‌ ورزش‌ كردن مصرف‌ شود. بهتر است‌ آنها را برای‌ بازی‌ به‌ زمین‌های‌ بزرگ‌ بردو اجازه‌ داد كه‌ به‌ فعالیت‌های‌ لذتبخش‌ بپردازند، یا این‌ كه‌ روزانه‌ برای‌ پیاده‌روی‌ آنها را از مدرسه خارج‌ كرد.

 

 

تحقیقات یکی از دانشگاههای محیط زیست آمریکا درباره ی تاثیرات فضای سبز بر روی رفتار انسان نشان می دهد وقتگذراندن در طبیعت بیماری بیش فعالی را بهبود می بخشد. هر چه محیط دل بازتر باشد دربهبودی بیش فعالی موثرتر است. به عبارت دیگر فعالیت در یک پارک خیلی بهتر از ورزشگاهاست . در منزل‌ نیز بایستی‌ مسئولیت‌هایی‌ كه‌ از لحاظ‌ جسمی‌ قدری‌ بچه‌ها را خسته‌می‌ كند به‌ آنها بسپاریم‌ تا به‌ این‌ وسیله‌ انرژی‌ بیش‌ از حد آنان‌ گرفته‌ شود.البته‌ خوب‌ است‌ گاهی‌ برای‌ انجام‌ این‌ مسئولیت‌ها جوایزی‌ هم‌ از سوی معلمین ووالدین  نظر گرفته شود.

 

همچنین تغذیه سالمرا به هیچ وجه نمی توان از نظر دور داشت. تغذیه سالم مکمل ورزش سالم است و توجه بدینامر از سوی مسوولان مربوطه و والدین درحفظ سلامت همه کودکان و نوجوانان و بالاخص کودکانو نوجوانان بیش فعال بسیار ضروریست. از جمله اینکه پس از مدرسه  باید غذاهای پروتئین دار مصرف کنند و از خوراکیهایی مضری که قند بالا دارند مثل نوشابه،کیک و شیرینی و کربوهیدرات هایی مثل چیپس اجتنابنمایند، همچنین گروهی‌ از موادغذایی‌ - از جمله‌ كاكائو، شكلات، قهوه، نسكافه، نوشابه‌های‌رنگی‌ و تنقلات - باعث‌ تحریك ‌پذیری‌ می‌شوند و لازم‌ است‌ تا حد امكان‌ از دادن‌آنها به‌ بچه‌ ها خودداری‌ شود.

 

کوهنوردی برای کودکانبیش فعال مفید است. کوهنوردی می‌تواند درمانی برای کودکان بیش فعال باشد. خبرگزاریآلمان از اشتوتگارت گزارش داد، مولفان یک مقاله دانشگاهی در مجله حرفه‌ای ارگوپراکسیسنوشتند، کوهنوردی نیاز به تحرک را در کودکان بیش فعال برآورده کرده و آن را به سویتحرک‌های کنترل شده و برنامه‌ریزی شده هدایت می‌کند.

 

از این رو کوهنوردی[اختلالات بینایی در کوهنوردی زمستانی] درمانی نه فقط از نظر فیزیکی به این کودکانکمک می‌کند، بلکه موجب تحولات روانی و احساسی هم در آنهایی می‌شود که دچار اختلال تمرکزحواس به خاطر بیش فعالی (ADHD) هستند. این تحقیق نشان می‌دهد که کوهنوردی به تمرکزحواس، فهم جزییات و اعتماد به دیگران کمک می‌کند.

 

مولفان این تحقیقنوشتند برای تقویت اثرات مثبت کوهنوردی، این فعالیت باید با دیگر فعالیت‌ها مرتبط شوند.برای مثال کارت‌های شماره‌دار می‌تواند در کیف کوهنوردی گذاشته شده و از کودک خواستهشود تا آنها را جمع بزند.

 

یک مزیت دیگر اینروش آن است که کودکان فورا از موفقیت خود خوشحال می‌شوند که این به آنها کمک می‌کندقدر خود را بدانند. این به ویژه برای کودکان ADHD خوب است که اغلب پسرفت‌هایمختلف را تجربه کرده و هر روز با انتقاد مواجه میشوند .

ورزشهای موثر در بهبودبیش فعالی

ورزش هایی که در بهبودیبیش فعالی در نوجوانان و همچنین کودکان موثرند به دسته ای از ورزشها تعلق دارند کهباید انرژی زیادی در آنها مصرف کرد.

شامل : بسکتبال ،فوتبال،دویدن، تنیس، کاراته، دوچرخه سواری و شنا.

 

ورزشهای کم تاثیردر بهبود بیش فعالی

شامل ورزش هایی مثل:بیسبال ،وزنه برداری و بولینگ ،ورزش هایی هستند که زیاد می ایستند و نه تنها نفع نمیرسانند بلکه سخت هم هستند .

 

سایر فواید ورزش دراین رابطه :

- فعالیت زیاد جریانخون را در مغز افزایش می دهد و باعث کاهش اضطراب و عصبانیت در کودکان و نوجوانان وخصوصا گروه بیش فعال می شود.

 

- ورزش وزنشان را متعادلنگه می دارد.

 

- فعالیت های ورزشیموجب انتشار آندورفین در مغز می شود بنابراین دانش آموزان پس از ورزش احساس نشاط وآرامش می کنند.

 

- همچنین مرتب ورزش کردن موجب رشد ذهنی در دانش آموزان می گرد

ضعف بینایی عامل اصلی افت تحصیلی در مقطع دبستان!

سوالی که گاهی بیماران از اپتومتریست خود می‌پرسند این است که عینک نزنم چه می‌شود؟

شما یک طراح مینیمالیست هستید یا ماکسیمالیست؟

  ,ورزش ,بیش ,بچه ,رو ,کودکان ,بیش فعال ,بیش فعالی ,بچه ها ,این بچه ,   

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدا ... عشق ... حقیقت Lindsay's life outdoor floor price کسب درآمد از اینترنت پدران کمرو مرتضی پاشایی خبر فوری OnlineNews فروش پوکه معدنی 09189809253 @ 09183776025 verroboxca نظرات شخصی من